Apel - Copii Dislexici

Stimati membrii ai Asociatiei Romane pentru Copii Dislexici,
 
Va informez ca demersurile legate de acceptarea legislatiei cu privire la educarea copiilor dislexici inainteaza cu niste pasi foarte mici. In aceasta saptamana ar fi trebuit sa se discute aceasta propunere la comisia de invatamant al Senatului….
 
Intre timp, noi, Asociatiile pentru copii dislexici din Tg Mures, Bucuresti, Oradea, Arad si Sf. Gheorghe ne-am unit fortele si am inceput impreuna o campanie Facebook de informare, constientizare si sensibilizare: "COPILUL DISLEXIC - O RESPONSABILITATE COMUNA”.
 
Pana cand se aproba legislatia (care va fi urmata de elaborarea si aprobarea unei metodologii) noi ar trebui sa pregatim cadrele didactice. Credem, ca in asa fel vor intelege mai repede necesitatea celor punctate in legislatie si (sa speram) ca il vor respecta si aplica. Stim ca va fi un proces lung, dar noi cautam modalitati prin care putem sa contribuim la scurtarea lui….
 
Cei care nu sunteti conectati la Facebook-ul asociatiei, va rog sa-l faceti.
 
Inscrieti-va la grupurile Facebook:
Dislexia este o calitate, nu un neajuns
Dislexie Te Cunosc (Oradea)
Asociatia Arad pentru Copii Dislexici
 
Urmariti  pagina Facebook  Giacomo Cutrera - Despre dislexia mea  si
blogul http://dislexietecunosc.blogspot.ro/ unde gasiti aproape zilnic informatii noi, si aveti link catre canalul YouTube cu inregistrari in limba romana.
 
O MARE RUGAMINTE….
 
Va rog sa va implicati!
 
Dati SHARE pe materialele postate in domeniul dislexiei, dand mai departe si textele articolelor postate! Toti putem sa contribuim prin acest fel la succesul acestei campanii!!!!
 
CAUTAM PERSOANE CARE NE POT AJUTA CU TRADUCEREA UNOR MATERIALE POSTATE IN ALTE LIMBI. Este foarte important sa invadam netul cu materiale in limba romana, cu accent pe  informatii despre metode alternative de invatare, care vin in ajutorul copiilor dislexici.
 
Daca ati gasit pe net informatii interesante (articole, inregistrari video) care credeti ca ar trebui traduse si postate, va rugam sa ne trimiteti. Orice idee ne este de ajutor.
 
 
Cu respect
Bartok Eva
presedinte
 

Asociatia Romana pentru Copii Dislexici