Colind pentru oameni frumosi

“ A venit Crăciunul şi iubirea ne îmbracă frumos pe toţi…”

Da, a venit Crăciunul şi la Centru, a venit cu oameni frumoşi  care ne-au trecut pragul cu daruri multe pentru copii, a venit Crăciunul cu colinde ,poveşti de iarnă, forfotă şi grijă să nu fie nimeni uitat. Ca în fiecare an, suntem copleşiţi de generozitatea şi neuitarea celor care ne cunosc , dar şi a altora, care ne bat la poartă să aducă ceva copiilor sau familiilor necăjite. Tuturor le mulţumim şi le dorim să aibă parte de bine şi zile frumoase !
Mulţumim de asemenea celor care au înţeles care este rostul nostru şi care ne susţin cu  statornicie în tot cursul anului, celor care au înţeles cu responsabilitate că nu bucata de pâine de AZI e importantă , ci provizia de MÂINE, EDUCAŢIA !

Suntem onoraţi să-i facem cunoscuţi cu recunoştinţă : JOHNSON WAX, EFT Furnizare, NWF FOREST, KAUFLAND ROMANIA, SERTO INVEST, BIROU EXECUTOR JUDECĂTORESC MIHAI CRISTIAN, IWA, HELP NET FARMA, CENTRADE INTEGRATED, FARMEXIM, CEZ.
 

Dorim ca anul ce vine să ne găsească tot  împreună, în pace şi linişte, cu spor în toate cele bune, cu bucurii şi împliniri.

LA MULŢI ANI !

Consiliul Director al Fundaţiei Sf. Dimitrie