A VIII-a Conferinta Nationala (de Logopedie)

 

 

 

ASOCIATIA LOGOPEZILOR DIN  ROMANIA-ALR
UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIŞOARA
FACULTATEA DE SOCIOLOGIE SI PSIHOLOGIE
DEPARTAMENTUL ŞTIINŢELE EDUCAŢIEI
                                                                                                 

I N V I T A T I E

Avem plăcerea de a vă invita să participaţi alături de noi la lucrările  celei  de -A VIII-a CONFERINŢE NAŢIONALE DE LOGOPEDIE CU TEMA: LOGOPEDIA ŞI LOGOPEDUL ÎN ROMÂNIA, LEGISLAŢIE ŞI CATAGRAFIE” organizată în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timişoara, Facultatea de Sociologie şi Psihologie, Departamentul Ştiinţele Educaţiei ce se va desfăşura la Bucureşti între 12 şi 13 mai 2012.

Participarea Dumneavoastră poate fi marcată  prin susţinerea de comunicări ştiinţifice raportate la  tematica propusă, dezbateri directe sau prin audierea lucrărilor. Ca urmare, vă aşteptăm cu înscrieri la oricare dintre cele trei variante de participare, până la data de 10.04. 2012.

Răspunsul Dumneavoastră, în termenul propus, este necesar pentru a fixa locaţia şi programul, a transmite informaţiile legate de acestea şi alte detalii necesare bunei desfăşurări a Conferinţei. Vă rugăm să trimiteţi rezumatul lucrărilor în format electronic (Times New Roman 12, 1,5 distanţa dintre rânduri) pe adresa de e-mail a persoanei de contact, secretarul  ALR, d-na Valeria Balaban, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. până la data de 01.05.2012 în vederea anexării lor în mapa participanţilor la acest eveniment.

Taxa de participare este de 100 lei şi  va fi plătită până la lucrările Conferinţei sau la sosirea la Conferinţă. Ea va acoperi mapa conferinţei, ecusonul, materialele multiplicate (lucrări, harta mijloacelor de transport şi a hotelurilor cele mai apropiate de locaţia conferinţei, diploma de participare şi pauzele de cafea). Vă atragem atenţia că nu se poate face plata în contul ALR decât prin virament sau printr-o alta bancă. Contul ALR este: CEC-Bank Cotroceni, Bucureşti, RO92CECEB50343RON0650138, CUI 10182031.

Preşedinte ALR                   Universitatea de vest Timisora                 Secretar ALR
Ene  Cornelia                         conf.univ dr. Liliana Danciu                 Balaban Valeria