ANUNȚ CURSURI ONLINE

ANUNȚ PENTRU TOATE GRUPELE DE CURSANȚI

Așa cum se prefigurează situația în viitorul apropiat și nu numai, conducerea Asociației a hotărăt să trecem la forma de cursuri on line.

Pentru realizarea efectivă sunt necesare:

- inventarierea celor care pot și doresc să participe la cursul on line;

- refacerea orarului.

În acest scop, vom posta acest anunț pe site, dar îl vom transmite și cursanților; iar organizatorii de grup din teritoriu au sarcina de a a reface lista de cursanți cu cei care vor să continue on-line.Vor trimite această listă către Ene Cornelia cel târziu pe 18.05.2020, h 20.

Cursanții grupelor din București vor trimite către Ene Cornelia opțiunea de continuare a cursului on line, cu menționarea grupei din care fac parte, pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Până pe data de 18.05.2020 aveți termen să vă gândiți și să vă hotărâți.

Începând cu data de 18.05.2020 vom lucra la orar, și pe data de 21.05.2020 acesta se va posta pe site și îl veți primi și prin intermediul organizatorului de grup. La București îl veți primi de la Ene

Cornelia.

Vă informăm că taxa de curs se va modifica, aceasta fiind de 145 lei la care se adaugă 5,00 lei pentru comisionul bancar. Suma totală de plată va fi deci 150 lei. Plata se face către:

Asociația Logopezilor din România – ALR, Cont bancar : CEC BANK, Ag.Cotroceni
IBAN: RO92CECEB50343RON0650138
CIF 10182031

Ultimul termen de plată este de trei zile înainte de participarea la modulul plătit.

După efectuarea plății, veți trimite scanată dovada plății referentului modulului la care participați cel târziu cu trei zile înainte de prezentarea modulului, pentru ca referentul să poată pregăti activitatea.

Plata unui modul nu echivalează cu prezența la prezentarea modulului.

Dacă din motive obiective nu mai puteți ajunge, aveți posibilitatea de a recupera oricând, la orice grupă, anunțând cel târziu cu trei zile înainte referentul grupei la care veți recupera, pentru a vă trece pe listă.

Pentru aceasta trebuie să-i trimiteți și acestuia dovada plății.

Dacă aveți întrebări, sunați la Ene Cornelia : 0721817571