Newsletter Fundaţia Sf. Dimitrie, octombrie 2017

Newsletter Fundaţia Sf. Dimitrie
View this email in your browser
 
 
 
Vacanţa mare
Copiii au venit zilnic la centru pentru a socializa şi a-şi petrece timpul în mod plăcut şi educativ. Au jucat diverse jocuri, au desenat şi pictat, au făcut coroniţe şi au ieşit în parc unde au avut mai mult spaţiu pentru a-şi consuma energia.
Află mai multe...
Tabăra de aventură “Viaţa” 
Compania CEZ le-a făcut cadou copiilor participarea la tabăra de aventură „Viaţa” de pe Vârful Straja din munţii Vâlcan, judeţul Hunedoara. Într-un decor de vis cu stânci semeţe şi brazi înalţi copiii au fost puşi în diferite situaţii şi provocaţi să găsească strategii de rezolvare a lor, să-şi descopere curajul, să lucreze în echipă şi să-şi depăşească limitele.
Romfilatelia în vizită la Fundația Sf. Dimitrie
Romfilatelia a vizitat centrul de zi al fundației pentru a-i cunoaşte pe copii şi echipa care îi încadrează. Copiii au primit rechizite pentru noul an școlar și suveniruri filatelice deosebit de frumoase. 
Află mai multe...
Globalworth Camp Day
Origami, pictură, confecţionare de maşinuţe şi trenuleţe din lemn, de aranjamente florale şi de coroniţe, jocuri, experimente alături de "Profesorul Trăsnit", întâlniri cu vedete, teatru, cântec, dans, popcorn, îngheţată şi vată de zahăr au fost câteva dintre ingredientele unei zile superbe pe care copiii au petrecut-o la Adunaţii Copăceni la invitaţia Globalworth.
Află mai multe...
Curs de prim ajutor 
Domnul doctor Alexandru Voropanov, voluntar al fundaţiei, le-a arătat copiilor că niciodată nu este prea devreme pentru a învăţa să acorzi primul ajutor celor din jur care se află într-o situaţie delicată.
Află mai multe
Un centru de zi alb imaculat
Voluntarii Asociaţiei Medicover au îmbrăcat ţinutele din colecţia de vară-toamnă “Voluntar în misiune” 2017 şi au zugrăvit centrul pentru a arăta impecabil la începerea noului an şcolar. Mai mult decât atât, le-au adus copiilor ghiozdanele şi rechizitele necesare pentru şcoală cumpărate cu banii donaţi de ei.
Află mai multe...
Atelier de djembe
International Women’s Association a oferit fundaţiei o sponsorizare pentru achiziţionarea de tobe africane, xilofoane şi alte instrumente de percuţie. Formatorii metodei TOTEM au susţinut timp de o lună ateliere de musicoterapie al căror rezultat vă invităm să-l descoperiţi!
Află mai multe...
Atelierul DecoArt - 10 ani!
Într-o atmosferă de sărbătoare, tinerii care lucrează în atelier s-au bucurat alături de echipa atelierului şi de cea a fundaţiei de o aniversare cu râsete, baloane, invitaţi, prăjituri, muzică, ateliere creative, cadouri, concert de tobe africane şi un tort pe cât de frumos pe atât de gustos.
Află mai multe...
Implică-te şi tu! Donaţia ta ne ajută să continuăm
să susţinem educaţia copiilor defavorizaţi.