Newsletter Fundaţia Sf. Dimitrie, Decembrie 2018

 

Newsletter Fundaţia Sf. Dimitrie
View this email in your browser
 
 
 
Ziua Centrului Sf. Dimitrie
În data de 27 octombrie, ca în fiecare an, am serbat Ziua Centrului. Copiii au participat împreună cu părinţii la diverse ateliere creative, au jucat jocuri antrenante de dexteritate şi au primit cadouri frumoase. A fost o sărbătoare plină de veselie care a adus tuturor participanţilor zâmbetul pe buze.
Află mai multe...
Balul Boierimii Române
Tradiţia Balului Boierimii Române întreruptă odată cu instalarea regimului comunist a fost reînnodată în luna noiembrie cu balul care a reunit peste o sută de boieri din ţară şi din străinătate în atmosfera rafinată şi încărcată de istorie a Hanului lui Manuc.
Mulţumim comitetului de organizare pentru invitaţia de participare şi pentru susţinerea activităţilor fundaţiei!
Workshop ornamente de brad
Copiii de la fundaţie şi angajaţii AVON au petrecut împreună momente foarte plăcute pictând ornamente din lut pentru a împodobi bradul din companie. Au fost cu toţii copii pentru câteva ore iar bardul din companie este mai frumos ca oricând!
Află mai multe...
Am plecat să colindăm
Copiii de la Fundaţia Sf. Dimitrie au fost invitaţi de angajaţii companiei CEZ să-i colinde. Au pregătit cele mai frumoase colinde, au îmbrăcat straie de sărbătoare şi au plecat cu mic cu mare la sediul gazdei. Angajaţii i-au primit cu multă căldură, au apreciat colindele şi le­-au mulţumit copiilor transformându-se în 35 de Moşi Crăciun care le­-au oferit copiilor cadouri minunate!
Află mai multe...
Implică-te şi tu!
Donaţia ta ne ajută să continuăm să susţinem educaţia copiilor defavorizaţi.
Prevenţie violenţă şi furt
Copiii au fost informaţi de poliţişti despre problemele cu care pot fi confruntaţi la şcoală, pe stradă sau în familie şi au primit sfaturi despre modul în care să reacţioneze în situaţiile respective pentru a preveni sau pentru a diminua consecinţele neplăcute sau chiar grave.
Află mai multe...
Atelier de nutriţie
Doamna Voropanov, medic rezident la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice "Prof. Dr. N. C. Paulescu", a organizat un workshop la centru pentru a-i învăţa pe copii şi pe părinţi regulile de bază ale unei alimentaţii sănătoase. Copiii au fost foarte încântaţi să afle cât de important este să consume fructe şi legume proaspete şi pline de vitamine precum şi alte alimente gustoase şi sănătoase.
Află mai multe...
Târguri de Crăciun
Mulţumim companiilor partenere care au organizat târguri de Crăciun la care au invitat atelierul DecoArt: Medicover, Genpact, Unicredit Bank, AVON, KPMG, Synevo, Mega Image, ANCOM, Metro Systems, OMV Petrom, Ipsos, Clinica Proxima, Salon La Bibliothèque, Stavropoleos şi AFB.
GlobalWorth Charity
Copiii de la fundaţie au fost invitaţi la evenimentul Globalworth Charity unde au participat la diverse ateliere, apoi au venit spiriduşii Moşului şi împreună au organizat multe jocuri şi activităţi distractive. Au primit cadouri foarte frumoase şi, în semn de mulţumire, le-au oferit celor prezenţi un colaj cu Colinde, Tradiţii şi Obiceiuri româneşti de Sărbători.
Află mai multe...