Eroare
  • JFolder: :files: Calea nu este un folder. Calea: /home/nzhemok/public_html/images/stories/111/orione3
  • JFolder: :files: Calea nu este un folder. Calea: /home/nzhemok/public_html/images/stories/111/orione2
  • JFolder: :files: Calea nu este un folder. Calea: /home/nzhemok/public_html/images/stories/111/Orione
  • JFolder: :files: Calea nu este un folder. Calea: /home/nzhemok/public_html/images/stories/111/orione2306
Observație
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/111/orione3
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/111/orione2
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/111/Orione
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/111/orione2306

Don Orione

Merită participat

Ziua portilor deschise

10 mai 2014 - Asociatia Don Orione

Congregația Don Orione, înființată în Italia la sfârșitul anilor 1800 în favoarea persoanelor dezavantajate și sărace, prezentă în lume în 30 de națiuni și pe 4 continente, este prezentă în București și lucrează prin intermediul Asociației Don Orione.

Cu ocazia aniversării a douăzeci de ani de prezență în București, Asociația Don Orione cu bucurie vă invită sâmbătă, 10 mai 2014 la Ziua Porților Deschise ce se va desfășura la sediul său din Bld. Eroilor 124- 126, orașul Voluntari.

Pe parcursul celor douăzeci de ani petrecuți alături de categoriile cele mai dezavantajate ale societății, începând cu vârstnicii, Asociția a crescut datorită sprijinului tuturor celor care au crezut în acțiunile și misiuna sa, care a avut etape importante precum deschiderea, în anul 2009, a Centrului Rezidențial pentru copii cu dizabilități severe, în 2011 începerea activității Centrului de Zi pentru Copii cu Autism și, în luna mai a anului 2013, deschiderea casei de tip familial pentru tineri cu dizabilități.
Intenționăm să sărbătorim cu voi aceste realizări, care sunt rezultatul multor eforturi și punctul de plecare pentru o societate mai bună și mai echitabilă, într-o zi cu o mare încărcătură simbolică: Sărbătoarea Sfântului Luigi Orione, fondatorul Congregației.
Vă propunem să ni vă alăturați împreună cu beneficirii voștri, prietenii și cu oricine doriți. De asemenea, dacă doriți să aduceți un stand pentru a expune produsele voastre, acest lucru este posibil: vă cerem doar să ne confimați participarea voastră via e-mail la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau telefonic la 0766.261.955, persoană de contact Elena Neagu.

Urări de An Nou

Asociatia Don Orione

La multi ani! Tanti auguri!


Dragi prieteni,

Cu  bucurie vă transmit cele mai sincere urări de Crăciun și un An Nou 2014 Fericit în numele Asociației Don Orione.

”Să-l vezi în om pe Fiul omului...”

Această frază a lui Don Orione ne cere să trăim Crăciunul în fiecare zi când întâlnim și servim copiii și tinerii cu dizabilități, vârstnicii și fetele noastre orfane.

Iar pentru noi acest an a fost un an de adevărată grație: l-am primit în familia noastră pe  Diaconul Sergiu, am văzut crescând numărul copiilor cu dizabilități de la 18 la 27, am primit 12 noi tineri cu dizabilități, Alexandru a început școala, Laurețiu a început să meargă singur și să frecventeze grădinița împreună cu Ancuța, am putut organiza o Conferință Națională pe tema autismului pentru experți în care oaspetele nostru a fost Andy Bondy, părintele PECS, am reușit să montăm serele  pentru munca tinerilor cu dizabilități și am continuat celelalte proiecte educaționale care contribuie la îmbunătățirea calității vieții oaspeților noștri.

Nu doar prin oaspeții noștri dragi și prin realizarea proiectelor noastre am putut trăi zilnic Crăciunul, dar și prin multe persoane care trăiesc zilnic alături de noi, care lucrează cu noi, care ne suțin, care ne sunt prieteni!

Acesta este momentul cel mai bun pentru a uni urările de Crăciun și pentru a transmite mulțumiri ce merg dincolo de cele câteva rânduri așternute!

Vă mulțumim din inimă!

Don Roberto Polimeni
Președinte Asociația Don Orione
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
www.facebook.com/AsociatiaDonOrione

Tel.: 021 350 54 84 | Fax: 021 350 54 83
Bd. Eroilor 124-126, Voluntari, Ilfov 077190

Asezamantul Don Orione - Voluntari

{gallery}111/orione3{/gallery}

{gallery}111/orione2{/gallery}

{gallery}111/Orione{/gallery}

 

Imagini intalnire 23.06.2011

{gallery}111/orione2306{/gallery}

Introducere in intelegerea procesarii senzoriale