Chestionar COST

Drag(ă) coleg(ă),
 
EXPERIENŢA PRACTICIANULUI - scrisoare pentru participanţi
 
Vă scriu în calitate de coordonator naţional al Comitetului de gestionare al acţiunii COST IS1406 (proiect European http://research.ncl .ac.uk / costis1406 /), pentru a vă solicita să completaţi chestionarul cu privire la practica dvs. cu copiii cu deficienţe de limbaj (tulburări de limbaj de dezvoltare) de pe link:  https://www.surveymonkey.co.uk/r/CostAction1406_Practitioner_Survey_Romanian_Version
 
Chestionarul este anonim şi are patru secţiuni. Se face clic pe link-ul de mai sus pentru a deschide chestionarul. După ce competaţi toate răspunsurile din fiecare secţiune daţi clic pe "Următorul", iar la final pe "Sfârşit". Link-ul este activ în lunile august şi septembrie.
 
CE ESTE ACEST CHESTIONAR
 
Chestionarul este unul dintre primele de acest fel, care se face vreodată în Europă, cu scopul de a înţelege cum sunt livrate serviciile pentru aceşti copii în întreaga Europă. În aceată acţiune sunt implicate 36 de ţări din UE şi Australia, SUA şi Canada, chestionarul fiind tradus în 30 de limbi (aveţi ataşată scrisoarea originală a preşedintelui acţiunii COST IS1406).
 
Vă rog să transmiteţi acest mail la cât mai mulţi colegi sau la alţi specialişti care se ocupă de copiii cu deficienţe de limbaj, pentru a avea cât mai multe chestionare completate din Romania.
 
Vă mulţumesc anticipat pentru ajutorul acordat în completarea acestui chestionar şi puteţi să mă contactaţi pentru orice întrebare. Vă rog să confirmaţi participarea dvs.
 
Cu deosebit respect,
Prof. univ. Dr. Georgeta ZEGAN

Universitatea de Medicină şi Farmacie Grigore T. Popa” Iaşi